Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 02:59
Меню сайту

Наше опитування
Яким, на вашу думку, має бути вчитель?
Всього відповідей: 73

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 28 » Янгол-охоронець руками дітей
08:38
Янгол-охоронець руками дітей

Сьогодні проблема розвитку творчих здібностей дітей перебуває у центрі уваги багатьох педагогів – «дошкільників». Адже одним із завдань дошкільної освіти є формування дитячої творчості, вміння створювати і реалізовувати власні задуми, спираючись на свій життєвий досвід.

Формування правильної вимови у дітей – це складний процес, дитині потрібно навчитися керувати своїми органами мовлення, сприймати зверненне до неї мовлення, здійснювати контроль за мовленням оточуючих та власним. В роботі з дітьми, а особливо з тими, що вже мають порушення мовлення, велику увагу необхідно приділяти розвитку функції дрібних мязів рук, саме тому робота з розвитку дрібної моторики повинна починатися задовго до вступу у школу. Батьки, які приділяють певну увагу вправам, іграм, різноманітним завданням на розвиток дрібної моторики та координації рухів руки вирішують одночасно декілька проблем: по-перше, впливають на загальний інтелектуальний розвиток дитини, по-друге, покращують розвиток мовлення малюка, по-третє, готують його до оволодіння навичок письма!!!

 Образотворча діяльність - найбільш ефективний засіб розвитку творчих здібностей дітей. Одне з найулюбленіших занять дітей - ліплення. Діти охоче погоджуються на пропозицію виліпити щось і з задоволенням беруться до роботи.

17 березня 2016 року в ДНЗ №3 відбувся майстер-клас  з тістопластики (ліплення з солоного тіста) у логопедичних групах старшого дошкільного віку, на який були запрошені усі педагоги садочка.

Майстер-клас був проведений керівником гуртка і мамою однією з вихованок  нашого дошкільного закладу - Кучерук Аллою Броніславівною.

У затишній «майстерні» на них  чекало знайомство з професійним майстром. Вона продемонструвала, як працювати з одним із видів матеріалу для ліплення - солоним тістом (тістопластика), а потім видала для діток усе необхідне для роботи. Під час заняття кожен із малюків міг проявити свою фантазію створивши свого янгола-охоронця.

Педагогічний колектив  дошкільного

навчального закладу № 3 «Сонечко»

Переглядів: 417 | Додав: amawa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
Сайт Міністерства освіти інауки України Сайт методичного каб Best uCoz Websites

Управління освіти м. Старокостянтинів © 2024