Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 18:37
Меню сайту

Наше опитування
Яким, на вашу думку, має бути вчитель?
Всього відповідей: 73

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 27 » І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України
22:10
І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

      Старокостянтинівське міське наукове товариство учнів «Еврика»- це маленький підрозділ у структурі Малої академії наук України, але досить важливий  осередок учнівської молоді міста, який  дає можливість виявити академічно  обдарованих дітей, прищепити їм інтерес до науково-дослідницької роботи, дати їм можливість проявити  себе, визначитися з майбутньою професією.

Щороку  в кінці грудня юна наукова еліта міста представляє свої науково-дослідницькі роботи на І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Ось і цього року 22 та 23 грудня Старокостянтинівський ліцей ім. М.С.Рудяка традиційно гостинно прийняв у своїх стінах  63 юних науковці з усіх загальноосвітніх навчальних закладів.

Доброзичлива атмосфера, світлі аудиторії, обладнані сучасною технікою - все це сприяло успішному виконанню контрольних робіт  з базових дисциплін та власне захисту науково-дослідницьких робіт.

Найбільше - 27 науково-дослідницьких робіт представили члени наукового   товариства «Пошук» ліцею ім. М.С.Рудяка, з яких 23 візьмуть участь у ІІ етапі конкурсу - захисту. Наукове товариство НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім.Героя України С.М.Бондарчука  було представлене 17 учасниками, з яких 13 візьмуть участь у ІІ етапі конкурсу-захисту. Усі 5 учасників ЗОШ І-ІІІ ст.№1 здобули право брати участь у ІІ етапі. До команди учасників ІІ етапу увійшов 1 юний науковець ЗОШ І-ІІІ ст.№4 з трьох учасників.   

       Я вітаю усіх учасників І етапу конкурсу-захисту, їх педагогічних керівників, учителів базових дисциплін з перемогою. У цьому конкурсі переможених немає, бо кожен із вас, долаючи сходинку за сходинкою тернистий шлях пізнання, здобув неоціненний досвід, поглибив знання, відчув задоволення від хоч невеликого, але відкриття і, впевнена, попереду на  вас чекають нові перемоги, нові відкриття, вагомі здобутки.   

      Перова В.М., методист міського методичного кабінету

                               

Переглядів: 444 | Додав: amawa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
Сайт Міністерства освіти інауки України Сайт методичного каб Best uCoz Websites

Управління освіти м. Старокостянтинів © 2024