Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 20:09
Меню сайту

Наше опитування
Яким, на вашу думку, має бути вчитель?
Всього відповідей: 73

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 4 » Семінар-практикум для вихователів груп середнього дошкільного віку дошкільних навчальних закладів міста
16:59
Семінар-практикум для вихователів груп середнього дошкільного віку дошкільних навчальних закладів міста

«Лише національне виховання спроможне виплекати цілісну,

високоморальну, патріотично налаштовану особистість.

Тому в дитячому садку обов’язково має відчуватися національний дух»

Софія Русова

Оскільки патріотизм набуває нині особливого значення, відтак виникає гостра потреба у розробці системи роботи з дітьми дошкільного віку щодо формування у них основ патріотичного виховання, яка б дала можливість для всебічного розвитку особистості майбутнього громадянина-патріота України шляхом ознайомлення дітей з культурою, традиціями та звичаями українського народу.

26 жовтня на базі ДНЗ №3 «Сонечко» відбувся семінар-практикум для вихователів груп середнього  дошкільного віку дошкільних навчальних закладів міста на тему «Національно-патріотичне виховання один із пріоритетних напрямків формування компетентної особистості».  Почався семінар-практикум з відкритого інтегрованого заняття з розвитку мовлення «Хай в сердці кожної дитини живе любов до Батьківщини», де вихователь Боднар Н.П. акцентувала увагу на тому, що людина сильна своєю громадськістю, своїми почуттями до рідної землі, до духовних надбань свого народу. Теоретична частина складалася з 3 питань. Черниш О. М.,  методист ММК надала методичну допомогу щодо  забезпечення реалізації завдань національно-патріотичного виховання дошкільників. Музичний керівник ДНЗ №3 Бугайчук Г.Г. виступила з доповіддю на тему «Національні музичні символи України». Наступний виступ підготувала вихователь Дударева М.С , яка розповіла про національно-патріотичне виховання у ситуації соціального неспокою. На завершення семінару-практикуму практичний психолог  Лисачук Н.Б. провела брейн - ринг на тему «Україна рідний край»

Присутні педагоги  семінару-практикуму  також відвідали виставки, створені вихователями закладу «Вони прославили Україну», «Обереги рідного краю», міні - музей «Українська хата» .

 

Переглядів: 445 | Додав: amawa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "CTRL" ТА "+" НА КЛАВІАТУРІ

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
Сайт Міністерства освіти інауки України Сайт методичного каб Best uCoz Websites

Управління освіти м. Старокостянтинів © 2024